Ben jij werkzaam als coach, consultant of dienstverlener en wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen?

Laat mij je helpen om een consistente klantenstroom aan te trekken via online kanalen. Ik leer je om niet harder te werken, maar slimmer.

Download hieronder mijn Gratis Business Growth Toolkit met daarin praktische tips over mindset en meer dan 2000 sjablonen voor e-mailmarketing, sociale media en marketingcampagnes en contentbeheer.

Je wilt groeien, maar je loopt vast

Je besloot om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, omdat je op zoek was naar meer vrijheid en omdat je gelooft dat je waardevolle bijdrage kunt leveren. Je bent gepassioneerd over het helpen van anderen en dat is wat je het liefste doet.

Echter, in de realiteit blijkt het ondernemerschap veel complexer dan je had gedacht. Het is niet voldoende om alleen goed te zijn in je vak, je moet ook het vak van het ondernemen leren. Veel ondernemers hebben hier geen kennis van en daardoor vinden ze het moeilijk om hun bedrijf te laten groeien.

Je hebt misschien het gevoel dat er meer bij komt kijken dan je had verwacht, en dat het allemaal minder moeiteloos gaat dan je had gehoopt. Soms voel je zelfs jaloezie ten opzichte van andere ondernemers die het allemaal zo makkelijk lijken te hebben op social media.

Als je ook maar een beetje op mijn ideale klant lijkt, dan ben je vastberaden om van je bedrijf een succes te maken en geef je je droom niet zomaar op. Het kan echter voelen alsof je 24/7 ‘aan’ staat en alle kennis die er is probeert op te nemen, in de hoop dat je de gouden tip vindt die het verschil gaat maken. Het gevolg daarvan is alleen vaak weer dat hoe meer je in je opneemt, hoe verwarrender het wordt. Zeker als je kennis consumeert van allerlei verschillende mensen want iedereen zegt weer wat anders. Je weet en voelt dus op dit moment: Het mag anders. Je wordt gek van de twijfels over alles. Zit mijn product aanbod wel goed in elkaar? Zitten mensen wel op mij te wachten? Wie ben ik nou om van alles te roepen over mijn vakgebied? Is mijn content wel waardevol? Hoe ga ik mezelf onderscheiden?

Heb jij het gevoel dat… Je maar wat aanrommelt als het gaat om het runnen van je bedrijf? Je bent ontzettend goed in je vak, maar beseft nu dat ondernemen ook een vak is. En daar heb je geen kaas van gegeten. Het allemaal veel meer mag stromen. Het voelt nu stroef en overweldigend. Je weet niet wat je aan het doen bent of wat je moet doen en dat frustreert. Je wilt dolgraag mensen helpen maar het lukt je niet om ze te bereiken en overtuigen van jouw waarde. Je vindt het lastig om die negatieve stemmen in je hoofd uit te zetten waardoor je vaak moeite hebt om actie te nemen. Je zit nog veel teveel in je hoofd.

Voelt het voor jou alsof...

☑️ Je moeite hebt om gefocust te blijven op de belangrijkste doelen en prioriteiten van je onderneming? Het kan frustrerend zijn om elke dag afgeleid te worden door e-mails, vergaderingen en andere taken die je afleiden van wat echt belangrijk is.

☑️ Het allemaal voelt alsof je niet vooruitgaat en je niet zeker weet of je de juiste koers volgt. Het lijkt alsof je vastzit en niet weet hoe je verder moet.

☑️ Je werkt hard, maar het lijkt erop dat je niet de beloning krijgt waar je op hoopte. Je wilt meer vrijheid en flexibiliteit in je leven, zodat je tijd kunt besteden aan de dingen die er echt toe doen.

 

Het is tijd om je potentieel te realiseren.

Ik geloof dat iedereen unieke vaardigheden en talenten bezit en dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf op te bouwen. Echter, het pad naar succes is voor iedereen anders.

Ik ben het eens met de gedachte dat succes voor iedere persoon op een andere manier kan worden bereikt. Dit komt doordat het pad naar succes voor ieder individu uniek is en kan variëren afhankelijk van de persoonlijke doelen en omstandigheden.

Ik vind het belangrijk om mijn klanten niet één specifieke methode aan te leren, omdat het pad naar succes voor iedere ondernemer anders is. Sommige ondernemers hebben bijvoorbeeld een voorkeur voor het aanbieden van online trainingen via webinars, terwijl anderen juist graag 1-op-1 trajecten verkopen via Instagram en podcasts.

Daarom kijk ik altijd naar het individu en hun persoonlijke situatie. Ik ben misschien niet goed in alles, maar ik ben wel erg goed in het identificeren van beperkende overtuigingen bij mijn klanten en het bepalen van de stappen die ze kunnen nemen om een bedrijf te bouwen waar ze blij van worden en waar ze goed mee kunnen verdienen. 

Er is geen beter moment dan het HEDEN.

We leven in een tijd van immense verandering en het is nu meer dan ooit van belang om je unieke vaardigheden, verhaal en persoonlijkheid te delen met de wereld. Dit kan bijdragen aan het creëren van een betere wereld en tegelijkertijd kan het voor jouzelf leiden tot zowel mentale als financiële vrijheid.

Ik wil je daarom uitnodigen om jouw plek in de wereld in te nemen en de stappen te zetten die nodig zijn om meer impact te maken. Onthoud dat jij nodig bent en dat er genoeg ruimte is voor jouw dienstverlenende onderneming, of je nu coach, dienstverlener, consultant, marketingexpert of iets anders bent.

Hoewel de markt nog niet verzadigd is, is het niet meer voldoende om alleen zichtbaar te zijn op Facebook. Het vergt een totaalplaatje van ongeveer 80% om een positie in de markt te veroveren en op consistente basis klanten aan te trekken.

 

Als je altijd doet wat je altijd deed, zul je altijd krijgen wat je altijd kreeg.

Het is belangrijk om eerlijk tegen jezelf te zijn. Hoelang kun je nog doorgaan op deze manier? En belangrijker nog: hoe lang blijf je deze situatie nog accepteren?

Je hebt ongetwijfeld al veel geïnvesteerd in je bedrijf. Maar tegen welke prijs? Hoeveel frustratie, onzekerheid en ongemakkelijke gesprekken met je partner, vrienden of familie heeft het je al gekost?

Waarschijnlijk heb je al vaak de vraag gekregen: “Hoe gaat het met je bedrijf? Heb je al klanten? Kun je ervan rondkomen?” Het is begrijpelijk dat dit vragen zijn waar je liever niet over praat.

Maar wat nu? Durf je de eerste stap te zetten om écht impact te maken en goed te verdienen, zonder dat je jezelf over de kop werkt of manipulatieve sales- en marketingtrucs hoeft toe te passen? Of blijf je liever aanrommelen en het zelf proberen?

De keuze is aan jou, maar bedenk dat het helemaal niet gek is als je moeite hebt met ondernemen. Jij bent ongetwijfeld goed in je vak, of het nou coachen, fotograferen of verkopen is. Maar (online) ondernemen is ook een vak apart.

Geef jezelf de kans om dat vak te leren. Het is namelijk niet zomaar iets, het is een spel op hoog niveau. Maar als je eenmaal de regels kent, wordt het zoveel leuker en makkelijker.

En weet je wat nog meer? Mijn ideale klant lijkt op mij. Vaak vindt hij het lastig om om hulp te vragen en is hij bang anderen tot last te zijn. Hij is gewend om alles alleen en zelfstandig te doen, omdat ze bijvoorbeeld de oudste thuis is en daardoor meer verantwoordelijkheid had.

Maar als ondernemer moet je dat patroon doorbreken. In het ondernemerschap heb je hulp nodig en hebben we elkaar nodig. Dus gun jezelf die hulp en sta open voor samenwerkingen. Het zal je helpen om verder te groeien en succesvol te zijn.

Terwijl jij druk bezig bent met overdenken, is er iemand anders die je klanten helpt.

Gratis Business Growth Toolkit met daarin praktische tips over mindset en meer dan 2000 sjablonen voor e-mailmarketing, sociale media en marketingcampagnes en contentbeheer.

Hi, ik ben Dylan

Als ondernemer voelde ik dat er iets moest veranderen. Mijn bedrijf gaf me geen voldoening meer en ik voelde me verloren en niet meer mezelf. Het was een moeilijke tijd, maar ik wist dat ik op zoek moest gaan naar mijn ware passie en doel in het leven. Ik besloot mijn vier fysieke winkels en mijn succesvolle online bedrijf te verkopen, omdat ik wist dat ik impact wilde maken en andere ondernemers wilde helpen.

Nu heb ik mijn passie gevonden in het helpen van ondernemers om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen en hun doelen te bereiken. Ik wil andere ondernemers helpen om hun service business succesvol te maken en hen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken. 

Ik werk met mijn klanten aan het ontwikkelen van een sterke strategie, terwijl ik ook hun mindset versterk, zodat ze kunnen groeien en hun doelen kunnen bereiken op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Ik was al een tijdje bezig als personal coach, maar ik wist niet hoe ik het naar het volgende niveau kon tillen. Toen kwam ik dit programma tegen en ze hebben me geholpen om een duidelijke strategie te ontwikkelen en concrete stappen te zetten om te groeien.

Gilles Vanseveren

Ik ben zo blij dat ik hun programma heb gevolgd om mijn business op te schalen. Dankzij hun begeleiding heb ik meer klanten kunnen aantrekken en mijn omzet aanzienlijk kunnen verhogen.”

Kenny Dachy

Ik had het gevoel dat ik vastzat met mijn video agency en geen idee had hoe ik verder moest. Dylan heeft me niet alleen geholpen om mijn bedrijf te laten groeien, maar ook om meer focus en richting te krijgen.

Klim Gaikalov

Ik ben blij dat ik de stap gezet heb! Het ondernemen in mij is aangewakkerd en ik geloof dat ik er dankzij jou, hard voor kan gaan en resultaat zal behalen. Let’s do it. 

Indra Werbrouck

Krijg direct toegang tot de toolkit