ONLINE GRATIS TRAINING! HOE KRIJG JE MEER ZELFVERTROUWEN.

Zelfvertrouwen is een belangrijke eigenschap die ons kan helpen in alle aspecten van ons leven., van persoonlijke relaties tot professioneel succes.

Maar hoe zelfzeker ben jij eigenlijk ?
Laat je niet leiden door de commentaar van anderen, en durf ervoor te gaan.
Stop met wachten op het perfecte moment.

Schrijf je hieronder in voor het webinar

Begin nu en schrijf je in voor deze gratis training over zelfvertrouwen.

Succes is geen bestemming maar een reis

Datum en tijd

Maandag 01 Mei om 20:00 uur

Iedereen heeft zijn eigen weg naar #succes. Het gaat erom er werk van te maken en vastbesloten te zijn in de doelen die je vooropzet te bereiken.

Jij bent het meesterbrein van je eigen realiteit. Persoonlijke groei kan worden gedefinieerd als een algehele verschuiving in de manier waarop je over jezelf denkt.

Het is de reis die van jou een betere versie van jezelf maakt en helpt je doelen te realiseren.

Zelfvertrouwen is een belangrijke eigenschap die ons kan helpen in alle aspecten van ons leven., van persoonlijke relaties tot professioneel succes.

Meld je hieronder aan voor het webinar van maandag 01 Mei om 20:00 uur

Schrijf je hieronder in voor het webinar van 01 MEI 20:00u​

Dylan Hostyn, aangenaam​

Toen ik opgroeide, werd ik omringd door uitdagingen en obstakels. Als kind groeide ik op in een gezin met slechts één ouder en mijn moeder was bijna nooit in beeld. Gelukkig had ik mijn oma, die haar uiterste best deed om me een goede opvoeding te geven.

Ik ben altijd een analytisch persoon geweest, met een ruimdenkend vermogen. Als kind wist ik al dat ik iets wilde doen waar ik 100% achter stond, iets dat me gelukkig zou maken. Ik kwam er al snel achter dat ondernemen mijn passie was. Dus na mijn studie begon ik mijn eerste zaak. Maar na een half jaar realiseerde ik me dat ik iets verkeerd deed, want ik had geen klanten. Geen klanten betekent geen geld, en geen geld betekent geen zuurstof. Ik begon me af te vragen waarom dit gebeurde en ontdekte al snel dat ik te veel naar de verkeerde mensen luisterde, mensen die nog niet hadden bereikt wat ik wilde bereiken. Deze mensen waren op dat moment niet de juiste adviseurs voor mij.

Mijn gebrek aan kennis en zelfvertrouwen speelde me parten en beperkte me in mijn groei. Ik wist dat er iets moest veranderen. Ik investeerde in persoonlijke ontwikkeling en al snel begon alles in stijgende lijn omhoog te gaan. Ik besefte dat als mijn zelfvertrouwen niet 100% was, ik mezelf steeds zou blijven beperken. Ik volgde tal van trainingen, maar als je jezelf blijft beperken, zal er niet veel gebeuren.

Door mijn persoonlijke groei heb ik de kracht en het zelfvertrouwen gevonden om succesvol te zijn als ondernemer. Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt en ik weet dat er nog veel meer in het verschiet ligt. Ik ben klaar om de uitdagingen van het ondernemerschap aan te gaan en mijn doelen te bereiken.

Krijg direct toegang tot de toolkit